En svensk-amerikansk seafoodrestaurang med 200 platser. Tänk amerikansk östkust, Österlen och JFK. Ett klassiskt tidslöst lyxigt sommarresidens där mat-mor stått i köket lång tid tillbaka. Kärleken till maten och hantverket är stor. Stark lokalförankring i produkterna och hanteringen i förberedelsen av maten gör att den alltid känns fräsch. Tonvikten ligger på fisk, skaldjur och grönt.

En modern presentation med trygga huvudingredienser och en havsnära känsla. Symboliken bakom namnvalet är att det anspelar till havet utanför fönstret samt att det är den viktigaste platsen på hotellet – vår trygga hamn.

Varmt välkomna till oss vid havet.

Lunchbuffé serveras
måndag-fredag 11.30-14.00,
Pris: 155kr
lördagar 12.00-14.00,
Pris: 175kr

Under påsken 2019 serveras det en härlig påskinspirerad lunchbuffé mellan den 18-22 april och går att boka direkt via webb-bokningen nedan.
Pris: 235kr

Middag 17:30-21.30

Till middag kan ni avnjuta en fantastisk trerätters eller välja från vår a la carte. Om ni är ett sällskap över 12 personer önskas en förbeställning några dagar innan.

För att nå oss via telefon rekommenderar vi att ni ringer må-fre 10:00-16:00 lör-sön 14:00-17:00  då vi alltid vill ge er den bästa servicen och hoppas ni har förståelse för detta.

Bra att få med i ert mail till oss så vi kan svara på era frågor direkt eller boka ett härligt bord restaurang@ysb.se

Namn
Tel.
Email
Antal gäster och antal barn
Avvikande kost
Något speciellt ni firar
Något som är bra för oss att veta för att kunna göra ert besök hos oss ännu mer fantastiskt
Om denna dag inte går att lösa har ni ett annat alternativ

Välkommen & vi syns vid havet 

     

Menyer
– Klicka på bilden för att se menyn i full storlek.

A la carte

Paketmeny

Boka bord