I Restaurang Port ligger fokus på det fransk-nordiska köket. En modern presentation med trygga huvudingredienser som speglar säsongens smaker.

Ett klassiskt tidlöst, lyxigt residens där mat-mor stått i köket lång tid tillbaka. Kärleken till maten och hantverket är stor.  Val av råvaror och hanteringen i förberedelsen av maten görs alltid med största varsamhet vilket gör att den alltid känns fräsch.

Symboliken bakom namnvalet är att det anspelar till havet utanför fönstret samt att det är den viktigaste platsen på hotellet – vår trygga hamn.

Varmt välkomna till oss vid havet.

Under sommarperioden (24/6-10/8) serveras det al a carte lunch i restaurang Port/Terrassen varje dag mellan 12.00-15.30, sista reservationen kan göras kl 15.00, mer info och meny kommer.

 

Middag 17:30-21.30

Till middag kan ni avnjuta en fantastisk trerätters eller välja från vår a la carte. Om ni är ett sällskap över 12 personer önskas en förbeställning några dagar innan.

För att nå oss via telefon rekommenderar vi att ni ringer må-fre 10:00-16:00 då vi alltid vill ge er den bästa servicen och hoppas ni har förståelse för detta.

Bra att få med i ert mail till oss så vi kan svara på era frågor direkt eller boka ett härligt bord port@ysb.se

Namn
Tel.
Email
Antal gäster och antal barn
Avvikande kost
Något speciellt ni firar
Något som är bra för oss att veta för att kunna göra ert besök hos oss ännu mer fantastiskt
Kommer ni att bo hos oss? Och i så fall, vilket bokningsnummer har ni fått?

Tänk på att…
Bokas middagen/lunchen på Terrassen har vi ingen möjlighet att garantera att bord inomhus vid dåligt väder men fortfarande
under tak med värmare och filtar, kläder efter väder helt enkelt.

Välkommen & vi syns vid havet 

     

Menyer
– Klicka på bilden för att se menyn i full storlek.

A la carte

Paketmeny

Sommarlunch

Boka bord