I Restaurang Port ligger fokus på det fransk-nordiska köket. En modern presentation med trygga huvudingredienser som speglar säsongens smaker. Ett klassiskt tidlöst, lyxigt residens där mat-mor stått i köket lång tid tillbaka. Kärleken till maten och hantverket är stor.  Val av råvaror och hanteringen i förberedelsen av maten görs alltid med största varsamhet vilket gör att den alltid känns fräsch. Symboliken bakom namnvalet är att det anspelar till havet utanför fönstret samt att det är den viktigaste platsen på hotellet – vår trygga hamn.

 

Välkommen till lunchen i Port!

Måndag-söndag  A la carte lunch – 12.00-14.00
Till och med 16/8.
Se meny längre ner på sidan.

Vår lunch bokas i bokningskalendern bredvid. Det går så klart även bra att mail oss på port@ysb.se.

Från och med 17/8 serveras det återigen dagens lunch måndag-lördag och vår helt fantastiska ”lördagslunch” på söndagar.
Stay tuned, mer info kommer inom kort.

 

Middag 17:30-21.30

Till middag kan ni avnjuta en fantastisk trerätters eller välja från vår a la carte. Om ni är ett sällskap över 12 personer önskas en förbeställning några dagar innan. Släng gärna i väg ett mail till oss med era funderingar eller förfrågningar på port@ysb.se.

Bra att få med i ert mail så vi kan svara på era frågor direkt eller boka ett bord:
Namn? Tel? Email? Antal gäster och antal barn? Avvikande kost? Kommer ni att bo hos oss? Och i så fall, vilket bokningsnummer har ni fått? Något speciellt ni firar? Något som är bra för oss att veta för att kunna göra ert besök hos oss ännu mer fantastiskt?

Välkommen & vi syns vid havet!


– Klicka på bilden för att se menyn i full storlek.

Sommarlunch

Boka bord

Menyer
– Klicka på bilden för att se menyn i full storlek.

A la carte

 

Paketmeny