I Restaurang Port ligger fokus på det fransk-nordiska köket. En modern presentation med trygga huvudingredienser som speglar säsongens smaker. Ett klassiskt tidlöst, lyxigt residens där mat-mor stått i köket lång tid tillbaka. Kärleken till maten och hantverket är stor.  Val av råvaror och hanteringen i förberedelsen av maten görs alltid med största varsamhet vilket gör att den alltid känns fräsch. Symboliken bakom namnvalet är att det anspelar till havet utanför fönstret samt att det är den viktigaste platsen på hotellet – vår trygga hamn.

 

Välkommen till lunchen i Port!

Öppet 11:30 – 14:00, måndag – fredag

Vi fortsätter med vårt koncept om affärslunch –
För er som önskar lägga era möten under lunchen eller bara njuta lite extra.

Affärslunch 295:-

Förrätt:
Löjrom med syrad grädde, inlagd lök

Huvudrätt:
Grillad entrecôte med tomatsallad, bearnaise och pommes frites

Dessert:
Crème Brulée

Vi har så klart kvar vår stora fantastiska buffé, 155:-/person, med både kött och fisk att välja mellan, självklart finns det även ett vegetariskt alternativ.

V9 –

Måndag
Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor, rårörda lingon & potatispuré
Pocherad torsk med Sandefjordssmör & citronbroccoli

Tisdag
Köttbullar med gräddsås & pressgurka
Ugnsbakad lax med dillhollandaise & picklad blomkål

Onsdag
Örtbakat kalkonbröst med citronsky
Senapspanerad sill med rödlök & skirat smör och potatispuré

Torsdag
Oxköttsgryta med Dijonsenap & svamp
Lättrimmad kolja med citronbakad palsternacka & pepparrotscrème

Fredag
Kalvfrikadeller med citron, basilika, kryddig tomatsås och pasta
Torsk i ugn med grönsaksrisoni & sauce Verte

Buffé eller affärslunch? Det kan ni ta ställning till på plats.

På lördagar ska det självklart njutas lite extra, av så väl mat som dryck.
Med det sagt så är vi oerhört stolta att presentera vår fantastiska lördagslunch, välkomna hit och prova!

Förrätten serveras familystyle och kan se ut ungefär så här:
Tomat- & kronärtskocksallad, kallskuret, oliver, chornichonger, bönkräm, ostar, lant pateé, bröd & smör

Till varmrätt har ni valet mellan fisk, kött eller veganskt.

Precis som förrätten serveras även desserten familystyle, och ser ut ungefär så här:
Småkakor/macaroons, brownie, färsk frukt, morotskaka & mini brulée.

195kr/person.

Lunch Påsk 2020!
Mellan 9-12/4 kommer vi att servera vår fantastiska påskbuffé, på buffén hittar ni 2 olika varmrätter, ägg, sill, lax, skaldjur, västerbottenpaj och mycket annat. 255kr/person.
Annandag påsk serverar vi ”Lördagslunch på en måndag”.

Vår lunch bokas i bokningskalendern bredvid. Det går så klart även bra att mail oss på port@ysb.se.

Middag 17:30-21.30

Till middag kan ni avnjuta en fantastisk trerätters eller välja från vår a la carte. Om ni är ett sällskap över 12 personer önskas en förbeställning några dagar innan. Släng gärna i väg ett mail till oss med era funderingar eller förfrågningar på port@ysb.se.

Bra att få med i ert mail så vi kan svara på era frågor direkt eller boka ett bord:
Namn? Tel? Email? Antal gäster och antal barn? Avvikande kost? Kommer ni att bo hos oss? Och i så fall, vilket bokningsnummer har ni fått? Något speciellt ni firar? Något som är bra för oss att veta för att kunna göra ert besök hos oss ännu mer fantastiskt?

Välkommen & vi syns vid havet!

Boka bord

Menyer
– Klicka på bilden för att se menyn i full storlek.

A la carte

 

Paketmeny