Möten och Konferens på Ystad i skåne med spa och aktiviteter. Konferera på Ystad Saltsjöbad! Nu har du hittat rätt. Vi kan och brinner för konferenser, möten och grupper! Erbjudanden & paket Kontakta oss! Mer möten & konferens

Local SEO – Konferens nära Landskrona

Konferens nära Landskrona

Konferens med havet som närmsta granne

I en vacker miljö nära havet, finner ni Ystad Saltsjöbads toppmoderna konferenslokaler. Här möts du av utsökt mat i vår restaurang och många spännande aktiviteter. På Ystad Saltsjöbad nära Landskrona hittar du helt enkelt något för alla smaker och intressen. Vi har många konferenslokaler och mötesrum där ni kan ha inspirerande och givande möten för att därefter roa er i vår festlokal eller ta del av spännande aktiviteter eller relaxa i vårt spa Salt Creek Spa. I en vacker miljö nära havet, finner ni Ystad Saltsjöbads toppmoderna konferenslokaler. Här möts du av utsökt mat i vår restaurang och många spännande aktiviteter. På Ystad Saltsjöbad nära Landskrona hittar du helt enkelt något för alla smaker och intressen. Vi har många konferenslokaler och mötesrum där ni kan ha inspirerande och givande möten för att därefter roa er i vår festlokal eller ta del av spännande aktiviteter eller relaxa i vårt spa

Slide Mötesrum 13 fullutrustade och
flexibla mötesrum
Upp till 325 p. Lokaler för upp till
325 personer
139 rum 139 underbara
hotellrum
Prisbelönt Spa 2 våningar spa med havsutsikt
och varma utomhuspooler
Två restauranger Två restauranger, barer & möjlighet
till bankettmiddagar
Dagkonferens Nu kan du enkelt boka
dagkonferens online!
MÖTEN & KONFERENS

Hitta hit

Ystad Saltsjöbad – den perfekta konferensen nära Landskrona

På Ystad Saltsjöbad nära Landskrona erbjuds en givande konferens och vi behöver väl knappt nämna att vi har suveränt tryck i wi-fi och en havsutsikt som kan få den deppigaste deltagaren att livas upp? Glöm trista mötesrum där hälften somnar – här har ni den rätta miljön för inspiration – vi ordnar det mesta och vårt mål är att överträffa dina förväntningar.

Offertförfrågan för er nästa konferens

Lämna din mailadress så kontaktar vi dig med några snabba frågor och återkommer där efter med en offert inom 24h!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Fantastiska bekvämligheter under er konferens


Fräscha konferenslokaler

I modern Hamptonsstil med den teknik ni behöver för ett perfekt möte.

Frukt och fika

Allt ifrån energigivande välkomstfika till världens bästa Afternoon Tea.

Lunch

Vi ulovar Skånes bästa lunchbuffé med 2 varmrätter på menyn samt salladsbord, soppa och hembakt bröd. Avslutas med kaffe och hembakta kakor.

VIP-incheckning

Våra konferensvärdinnor låter er inte stå i kö.

Salt Creek Spa

Välkommen till vårt världsberömda spa.

Fantastisk middag

Gastronomiska upplevelser i världsklass.

After Party

Festa loss med kollegorna när dagens möten är över.

Övernattning i sköna hotellsängar

Du sover garanterat gott i våra mysiga och moderna hotellrum i sann Hamptonsstil.

Frukostbuffé

Med Egg Benedict, say no more…

Svetsa samman gänget på konferens med spa och spännande aktiviteter

Här i Ystad Saltsjöbad nära Landskrona kan du ha en oförglömlig konferens där du och ditt team har chansen att skapa gemensamma minnen och få ny energi för ett fortsatt bra samarbete – Det gladaste gänget jobbar bäst och vad skulle väl inte vara bättre lämpat än att umgås på en konferens som är präglad av storslagen havsutsikt, enastående goda måltider och förträffliga drinkar? Eller vad sägs om att utmana höjdrädslan i vår höghöjdsbana, se vem som är teamets bästa jeepchaufför eller bara njuta av en choklad-, vin- och whiskyprovning? Här görs inget halvdant – varje detalj räknas för att ni ska få en riktigt bra helhetsupplevelse.