Local SEO – Konferens i Ystad

Konferens i Ystad

Ystad Saltsjöbad – en konferens vid havet

Är det något som bygger upp en teamkänsla, så är det att ha vansinnigt roligt ihop och skapa gemensamma minnen tillsammans. Här på Ystad Saltsjöbad skräddarsyr vi din konferens så att ni får den precis som du och ditt gäng önskar. Det enda ni behöver göra är att komma hit, så sköter vi resten. Här är tillvaron lite mer färgstark och utöver vårt fantastiska spa, Salt Creek Spa, så erbjuder vi många spännande aktiviteter, utsökt mat och ett lugn som endast en omgivning nära havet kan ge. Varför inte ta del av choklad-, vin-, och champagneprovning som får smaklökarna att jubla eller testa teamgängets körkunskaper på jeepbanan? Valmöjligheterna är många för att du och ditt team ska få en konferens som passar just er.

Hitta hit

Konferens över dagen eller övernattning i vårt hotell?

På Ystad Saltsjöbad ser vi alltid till att leverera en konferens som motsvarar dina önskemål och behov. Vi hittar de bästa lösningarna och är mycket flexibla för att skapa det allra bästa för just dig och ditt gäng. Önskar ni övernattning i vårt konferenshotell här i Ystad, så kan vi erbjuda hotellrum som skänker lugn och harmoni – här får ni chansen att återhämta er på bästa sätt och sedan åtnjuta en utsökt hotellfrukost. Naturligtvis går det även fint att bara ha konferens över dagen – oavsett vilket, så får ni den främsta servicen och en konferens som ger minnen för livet. Vi räds inte stora gäng – vår största konferenslokal rymmer drygt 325 personer och naturligtvis har alla konferensrum den senaste tekniken för att klara dagens tekniska behov.

Offertförfrågan för er nästa konferens

Lämna din mailadress så kontaktar vi dig med några snabba frågor och återkommer där efter med en offert inom 24h!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Konferenslokaler med den senaste tekniska utrustningen

Med många konferenslokaler och mötesrum beläget i en inspirerande miljö vid havet, skapas de bästa förutsättningarna för nya insikter. Vi skräddarsyr den konferens ni önskar här i Ystad – sydkustens pärla som är ackompanjerad med storslagen havsutsikt som sätter sin speciella prägel. Och vad vore en konferens utan suveränt god mat – självklart serveras utsökta maträtter som ni sent kommer att glömma.