Konferens i Skåne

Konferens i Skåne

Skånes bästa konferensmöjligheter

Den skånska konferensen är den bästa konferensen, och den bästa konferensanläggningen i Skåne är vår. Vi vill påstå att vi är helt unika inom konferens; ingen annan konferensanläggning i Skåne erbjuder så många olika konferensmöjligheter och så många konferensaktiviteter som vi gör. Dagkonferens för det lilla sällskapet, flerdagarskonferens med hotellövernattningar, aktiviteter, spa; vad ni än behöver så kan vi erbjuda en konferens som passar er. Våra konferenspaket innehåller alltid god mat, teknik som fungerar och fika i rättan tid. Men det är mötet mellan människor som är det viktiga. På konferens får ni tid att prata till punkt, att diskutera det som bör diskuteras och ändå hinna med ett skratt då och då. Utveckling, samarbete och glädje.

Nära Malmö, Österlen och hela södra Sverige

Vi har svårt att tänka oss ett bättre geografiskt läge för en konferensanläggning i Skåne än den vi har på Ystad Saltsjöbad. Med sitt läge precis utanför centrala Ystad är Ystad Saltsjöbad nära oavsett vart i södra Sverige man än kommer ifrån. En timme från Malmö, 40 minuter från Simrishamn och hela Österlen, och 75 minuter från Kristianstad. Dessutom har du en minut till sand, strand och underbara havet.

Våra konferenslokaler ligger på framsidan av Skåne. Hit kommer våren först och resten av året är vädret milt och havet vilt. Låt dig inspireras av den fantastiska miljö som vår konferensanläggning tillhandahåller. Stranden. Havet. Maten. Utsikt. Insikt.
Boka ett möte eller en konferens hos oss och vi ordna allt. Det enda ni behöver göra är att komma hit, och slappna av.

Konferens med spapaket och aktiviteter

Möten på dagtid och avkoppling på kvällstid. Med vår unika spaanläggning Salt Creek Spa får konferensdeltagarna möjlighet att slappna av och ladda om batterierna efter en dag full av möten. Kontakta oss så skräddarsyr vi er konferens med ett passande spapaket för deltagarna.

Gör er vistelse hos oss ännu mer minnesvärd med en aktivitet. Vi har konferensaktiviteter som passar de flesta, oavsett om ni vill testa Mästarnas mästare eller bemästra en Segway.
Konferens med spa är vår vanligaste kombination, och att tillföra knastrande eldstäder och uppfriskande, stärkande bad till diskussionerna borgar för att ni återvänder till jobbet stimulerade och rustade med arbetsenergi och styrka.

Kombinera konferensen, eller konferenspaketet, med:

Alla våra konferenser och konferenspaket innehåller sand mellan tårna, havsbrus, en gnutta Skåne. Och mycket Österlen. Välkommen!

Har du några frågor eller vill boka direkt? 
Kontakta oss på 0411-136 30 eller forsaljning@ysb.se

Konferens med spa

Konferens med aktiviteter

karta