Spa-behandling

Erbjudanden

Erbjudanden på behandlingsmenyn just nu!

GO AHEAD – TREAT YOURSELF

Cryo T-Shock – få 25% vid nästa besök!

Cryo T-Shock är en medicinteknisk godkänd maskin från välkända Pagani som grundades 1947 i Italien.
Behandlingarna är idag de mest innovativa inom fettreducering, cellulitreducering, anti-aging samt toning och uppstramning av kroppen. Cryo T-Shock använder en helt ny teknik som kombinerar termografi och kryoterapi, vilket eliminerar fettceller och ger huden en bättre kollagenproduktion.

Behandlingarna kan kombineras i oändlighet, men resultaten är extra fascinerande på kroppsdelar där lös hud är ett problem, exempelvis efter viktminskning eller graviditet. Men även på delar av kroppen där man samlat på sig fettdepåer som är svåra att bli av med trots rätt träning och kost. Slutresultaten vi ser dagligen är skulpturerade, tonade, fastare, slankare och gladare versioner av våra kunder.


– 995 KR 25 MIN ANSIKTE

(välj mellan nedan område vid bokningstillfälle)
– Uppstramning av panna
– Ögonlyft
– Fokus på minskad dubbelhaka och rakare käklinje


– 1295 KR 50 MIN KROPP

Fettförbränning och toning
– Mage (yta som ett A5)


– 1595 KR 80 MIN KROPP
Fettförbränning och toning (välj mellan nedan område vid bokningstillfälle)
– Sida lår x 2
– Love handles x 2
– Rumpa

Vid bokning av ny tid i samband med din behandling får du 25% rabatt vid ditt nästa besök på valfritt område 50 min T-Shock.

En annan nyhet på vår meny är INSCULPT som bygger upp muskler hjälp av högintensiv elektroterapi.

INSCULPT bygger på tekniken high intensity focused elektro magnetic. En metod som bygger muskler, bränner fett samt skulpterar kroppen utan ingrepp. INSCULPT skapar ett elektromagnetiskt fält som påverkar muskelvävnad samt fettdepåer. Säkert, effektivt, smärtfritt och träningsvärk som enda kända biverkning. Kombinationen av fettreducering samt ökad muskelmassa gör tekniken unik och hyllad i USA. Sociala medier har svämmat över med inlägg från de som är lyriska över resultaten och när flertalet kändisar anammade trenden var succén ett faktum. Se fram emot att uppleva resultat på riktigt!
Läs mer här!

30 min per område från 1295kr

I alla spa-paket ingår tillgång till vårt gym och vår playground med bland annat bordtennis och shuffleboard står alltid öppen för er.

Varmt välkommen till Lido Club & Spa!