HOTELL

Hotell

Romantisk helg med partnern, spahelg med vännerna eller lite välbehövlig egentid. Alternativen är många på Ystad Saltsjöbad och oavsett vad du väljer kommer du gå härifrån med ett leende på läpparna och ro i sinnet. Vid vistelse hos oss ingår alltid inträde på vårt spa, Salt Creek Spa. Här kan du njuta av jacuzzi, bastu, swimmingpool, lågvattenpooler, isvak, relaxrum och mycket mer. Våra två olika restauranger, en fransk-amerikansk inspirerad och en Italiensk lagar kärleksfull mat från grunden med lokala råvaror.

PRISER

Våra spa-paket priser. 

Läs mer

VANLIGA FRÅGOR

Här svarar vi på den vanligaste frågorna. 

Läs mer

ERBJUDANDEN

Kika och se vilka erbjudanden vi har just nu. 

Läs mer

BOKA

Besök vår onlinebokning direkt här. 

Läs mer

Våra rum

Rummen blickar mot alla väderstreck och inger ett naturligt lugn. Stäng dörren efter dig, lyssna en stund från insidan och du kommer troligtvis bara höra dina egna andetag. Öppna fönstret och sök efter den perfekta vågen som sköljer in mot din långsamma andning – två krafter skapar nu en unison ton av tvåsamhet för en sekund.

grandsuite_2015_7

GRAND SUITE

Sviternas svit! Detta är vår helt nybyggda och mycket stora svit på fjärde våningen med två egna rymliga balkonger, en mot söder och havet samt en mot norr. Exklusiv tillgång till egen utomhusjacuzzi på intilliggande takterrass kan bokas till.

sviten_2015_6

SVIT – BOKA NU

Vår stora vackra bröllopssvit med klassisk exklusiv inredning och atmosfär. Egen jacuzzi badrummet.

juniorsvit_2015_6

JUNIORSVIT MOT HAVET

Våra sju juniorsviter är bekväma, rymliga rum med påkostad inredning. En av våra juniorsviter kan bokas med exklusiv tillgång till egen utomhusjacuzzi på takterrass.

juniorsvitbalkong_2015_5

JUNIORSVIT MOT POOLEN

Våra tre juniorsviter mot poolen är extra rymliga rum med lyxig inredning, samt egen balkong. Möjlighet till bäddsoffa finns.

deluxe_2015_2

DELUXE RUM

För ett litet extra tillägg kan vi erbjuda våra finaste nyinredda dubbelrum med direkt havsutsikt.

superior_2015_9

SUPERIOR RUM

Rymliga, nyinredda rum med hög standard, alla traditionella bekvämligheter och minibar.

superiorfamilje_2015_1

SUPERIOR FAMILJERUM

Två rum med dörr emellan, varje rum har 2 stycken 2 x 90 cm sängar och gemensam dusch/WC och minibar.

standard_2015_1

STANDARDRUM

Mindre rum med hög standard, alla traditionella bekvämligheter och minibar.

villastrandvagen-9

Upplev underbara Villa Strandvägen

Mitt i den lummiga trädgården finns en lyxig och uppvärmd pool för varma dagar. Eller varför inte ta en kort promenad ned till stranden för ett dopp i havet? Som gäst på Villa Strandvägen har du även tillgång till Ystad Saltsjöbads spaavdelning, 200 meter bort. Egen golfbil eller cyklar finns att låna för våra gäster och i direkt anslutning till villan finns en stor avskild parkering.

Villan kan stoltsera med sju rum i romantisk modern stil och exklusiva materialval för dig som söker det lilla extra, vare sig det är på tu man hand eller i en större grupp.

Boka ditt rum idag