Boka nu!
explore
takeover
Gallery

Hela Ystad Saltsjöbad är ditt!

EXKLUSIVT FÖR DIG & DITT FÖRETAG

En liten kort bakgrundshistoria. Vi är en del av familjen ESS Group som år 2007 startade med just Ystad Saltsjöbad. Då blev hotellet vårt, sedan dess har vi investerat kärlek, pengar och engagemang för att göra det till ett av Sveriges ledande och mest inspirerande resorts. Nu tänker vi att det kan bli ditt och bara ditt. Ja, under 24 timmar i alla fall.

Boka hela (och vi menar hela) Ystad Saltsjöbad för dig och ditt företag! Du får exklusivitet till allt vi har och kan skräddarsy alla miljöer, ytor, flöden och upplevelser. Alla 139 rum, 16 konferenslokaler, 9 pooler, 5 barer, behandlingrum, pingisbord, shuffleboards, 4 restauranger, stranden, utsikten och parkeringen. Tutti! Allt blir ditt under ett dygn! Kanske slå på stort när du firar det stora jubileet, säljframgångarna, förvärvet eller bara att vi nu närmar oss en bättre och mer friskare värld?

Förutom exklusiviteten och att hela destinationen, så ingår även våra seniora projektledare som hjälper dig att skapa ett perfekt och total härligt dygn här hos oss.

Men oj, det här kommer kosta många miljoner tänker du. Nja faktiskt inte! Om vi kan hitta en dag som passar oss båda, så tror vi att vi kan överraska dig med ett mycket prisvärt pris. Hör av dig så pratar vi ihop oss!

Linda ser bara möjligheter!

En oförglömlig upplevelse väntar. Hör av dig direkt till Linda Olsson som är vår Business Opportunity Manager (ja du hör ju själv att vi har fokus på möjligheter, till och med i våra titlar) på linda@ysb.se eller telefon +46709 79 22 25. Linda hör av sig inom 24 timmar. Om inte så bjuder hon på en test-övernattning där hon också inkluderar en middag och dopp i poolerna.