Bar Nero

Upptäck Nero
YOUR LIVING ROOM FOR COCKTAILS

En välgjord apertif för att komma i rätt stämning eller en stillsam nightcap för att smälta maten och varva ner. Det är oftast på Bar NERO kvällen både börjar och slutar. Slå dig ner i en skön soffa med en stilren cocktail i handen och bara njut. Oavsett om du suktar efter en elegant Dry Martini eller en klassisk Old Fashioned, står våra bartenders redo att blanda ihop din your choice of the night.

A taste of royalty

southside royal

• Kyl ett martiniglas

• I ett mixerglas, blanda 4 cl gin, 2 cl citronjuice, 2 cl sockerlag och 6 mintblad

• Skaka med iskuber

• Dubbelsila I ett kylt glas

• Toppa med champagne

• Garnera med citronskal och ett mintblad

Port

Restaurang Port är vår huvudrestaurang med underbar havsutsikt. Med ett modernt uttryck hämtar vi inspiration från det franska och amerikanska köket, med noga utvalda ingredienser som speglar säsongens smaker.

Gildas

I Gildas är stämningen alltid hög. Här samlas familjen och vännerna och njuter av smaker inspirerade av Italien. Innan kvällen är slut är det ett måste att föreviga upplevelsen med vår polaroidkamera.

Villa Strandvägen

Att komma till Villa Strandvägen är lite som att komma hem. Vårt hjärta utgår från köket, råvarorna du ser på din tallrik har vi odlat utanför fönstret eller hämtat från gårdar, skogar och fält i närområdet.

Lido Lounge

Lido Lounge är en mötesplats, restaurang och bar med stora sköna sängar och färgstarka, mjuka fåtöljer och soffor. Här är bubblet precis lagom bubbligt, musiken alltid närvarande och poolerna aldrig långt borta.

Barer

Mellan våra restauranger Port och Gildas huserar Bar NERO. Det är oftast här kvällen både börjar och slutar. What can we get you? En välgjord apertif för att komma i rätt stämning eller en stillsam nightcap för att smälta maten och varva ner?

Bordbokning

So many choices. Är du inte riktigt säker på vilken restaurang du vill äta i? Här hittar du all samlad information om våra restauranger och bordbokningsmöjligheter.