Janne Schaffer Music Story

Janne Schaffer Music Story

Ystad Saltsjöbad 10 november 2013, kl 18.00 

Medverkande: Janne Schaffer –  Johan Boding – Peter Ljung En historisk resa i svensk populärmusik.Världsgitarristen som spelat med ”alla!

Vi får vara med om en 40-år lång resa genom svensk musikhistorias största framgångar. Janne berättar om sin uppväxt och om hur ”allt” började, om möten med bl a Bob Marley, om nära, långa och givande musikaliska relationer med t.ex Ted Gärdestad, J.son Lindh och Electric Banana Band, om hur det är att vara studiomusiker (ca 5000 titlar har det blivit) och om hur ABBA kom till.

Livemusik på scen blir det denna förställning där Janne har gott sällskap av Johan Boding, en fantastisk  sångare . Just nu turnerar Johan med Queenkonserten ”Still Alive”. Johan känner sig hemma i Ystad efter ha gjort succé med  med flera konserter i här t ex ”SOL VIND & VATTEN”,  ”A NIGTH AT THE OPERA”  och ”FÖR KÄRLEKENS SKULL”  . Senast vi såg honom i större sammanhang var inför flera 100 miljoner TV-tittare i Eurovision på scen med Robin i Sveriges bidrag.   Peter Ljung (keyboards) har varit flitigt anlitad av t ex Björn och Benny. Peter har gjort sig ett namn för sin mångsidighet. Han har sysslat med allt från rock med Magnus Uggla till kyrkokonserter med Anna-Lotta Larsson och Göran Fristorp. Peter är även känd som Pantern i Electric Banana Band

BILJETTER: www.ticnet.se eller Ystad Turisbyrå
Pris: Ord pris 370:- med YA Lustkort 295:- max 2 biljetter/kort
ONUMRERADE SITTPLATSER

Vänligen observera att middagsbokningen är nu fullbokad för detta datum – vi kan inte erbjuda platser i restaurangen 10/11.

Boende 10/11 i standardrum i samband med konserten från endast 795kr per rum, boka med mail till [email protected] eller ring 0411-136 30.

Välkommen till oss vid havet!