Hälsning från Laila

BOKA!

Datum:
Lördagar & Söndagar
24 – 25 november & 1 – 2, 8 – 9, 15, 22 december

GOSPELBRUNCH – HÄLSNING FRÅN LAILA

Välkommen till julen 2018 på YSB!
Detta år bjuder vi på något alldeles extra. Gospel. Soul. And a 3 o’clock brunch. Tror du oss inte? Titta på Lailas hälsning från repetitionerna och bli amazed.

 

 

Lördagar inkl. boende

Från 1847 kr / pers.

Övernattning på YSB + The Amazing Soul Gospel Brunch
• Del i dubbelrum • Show & 3 o’clock brunch • Spa efter showen öppet till kl 24

Boka paket

Lördagar – ej övernattning

Från 695 kr / pers.

The Amazing Soul Gospel Brunch
• Show & 3 o’clock brunch

Boka paket

Söndagar inkl. boende

Från 1627 kr / pers.

Övernattning på YSB + The Amazing Soul Gospel Brunch
• Del i dubbelrum • Show & 3 o’clock brunch • Spa efter showen öppet till kl 24

Boka paket

Söndagar – ej övernattning

Från 595 kr / pers.

The Amazing Soul Gospel Brunch
• Show & 3 o’clock brunch

Boka paket

 

THE SOUL QUEEN OF SWEDEN – LAILA ADÈLE

Det här är inte den vanliga julfesten utan nu hyllar vi julen på vårt alldeles egna sätt och vad är mer glatt och positivt än just gospel? Tillsammans med sångerskan Laila Adèle har vi skapat vår version av en perfekt jul där vi bjuder på svängig soul och medryckande gospel och faktum är att det aldrig varit så många på scenen som just denna jul. Allt härligt kryddat med en perfekt 3 o’clock brunch american style!

Förutom ”The soul queen of Sweden”, Laila Adèle så ser du också en stor gospelkör med åtta av skånes vassaste sångerskor samt ett live band med fyra skönspelande musiker. 13 personer på scenen som alla har bestämt sig för att den här julen ska bli den bästa hittills.

Speciellt med i år är att vi gör detta som en brunch. En 3 o’clock brunch american style. Gospel passar bättre med det tycker vi. Tänk dig att du kliver in i entrén på YSB, glider fram till Bolsa Beach och känner redan den glada känslan i högtalarna. En brunch med allt du kan tänka dig står uppdukad YSB style! Naturligtvis med lite blinkningar åt julen men mer åt det amerikanskt goda där båda varmt och kallt samsas i perfekt nivå. Du tar för dig och kanske börjar med ett glas bubbel eller varför inte en Bloody Mary?

Du hinner precis sätta dig ner innan Laila och hennes stora kör kliver upp på scen. Rytmen kommer, basen hänger på, det svängiga pianot som vi känner igen från gospelns rötter. Och så Lailas röst. Och körens stöttande och soulfulla sång till det. Brunchen är igång! Svårslaget, eller hur?

Ni som känner att YES vi vill ännu inte gå hem kommer vår bar Nero stå till ert förfogande, ni som inte är övernattande gäster och önskar köpa till Spa-inträde kan ni göra detta lättast genom att kontakta receptionen så hjälper vi er mer än gärna, varmt välkomna till Ystad Saltsjöbad <3