Sommaraktiviteter

Sommaraktiviteter

Sommaraktiviteter på Ystad Saltsjöbad. För både stora och små!
Vi har har ett fantastiskt utbud på spännande aktiviteter för hela familjen. Aktiviteter bokar ni på plats, dock är det begränsat antal platser.

PADDEL
På en av Sveriges finaste tennisanläggningar, har den vita sporten fått ett komplement, padel. Denna racketsport passar alla, tävlingsinriktad som social.

De flesta som prövar blir bitna – kombin är oslagbar sporten är rolig samtidigt som den ger rikligt med motion. Normalt spelas padel av fyra personer, dvs. dubbel.

Pris: 150 kr för 60 min & fyra personer.

Saknar du utrustning – inga problem vi har både ett litet sortiment för försäljning, alternativt kan du hyra.

Är du hotellgäst boka via vår reception, annars når du bokningsprogrammet här:
Boka här
Padel på YTK

TENNIS
Sugen på att slå Borg?
Terje Larsen, flerfaldig svensk mästare, som slagit Björn Borg flera gånger hjälper dig med slagen. Ystad Saltsjöbad erbjuder träning för våra gäster – både singel och grupper. Träningen är vintertid i våra nya hallar och sommartid på grusbanorna 50 meter ifrån hotellet. Vi löser bollar, rack och transport om så önskas. 600 kr/tim inkl bana och Terje. Välkommen att lev ut.

Närmaste granne med hotellet ligger tennisbanorna. Bokning av tid sköter receptionen.

MOTIONSSLINGA
Inpå knutarna finns en fin, belyst motionsslinga som går igenom Sandskogen. Eller varför inte en joggingrunda på strandpromenaden utmed havet?

BOULE & KUBB
Lekfullt och trivsamt. Receptionen tillhandahåller utrustning och visar var särskilda banor finns inom hotellområdet.

GOLF
3 fina golfbanor finns inom 15 minuter med bil från hotellet. På Gladan i Tomelilla finns dessutom en nio-håls parkbana öppen för alla. Låneklubbor och lektioner finns att tillgå. Receptionen har mer information.

Det finns även möjlighet att spela Minigolf & Beachvolleyboll. Kontakt receptionen för mer information.

ysb_www_sommarktiviteter_2017