INFORMATION

POOL & SPA UPPLEVELSER PÅ YSTAD SALTJÖBAD


Ett besök på Lido Club & Spa är en helhetsupplevelse och en plats att må riktigt bra på! Vårt läge precis vid havet är magiskt och utgör en fantastisk bakgrund för vårt minst lika fantastiska spa.

Väl inne finner ni vår centralt placerade uppvärmda swimmingpool, jacuzzi samt bastu. Behöver ni svalka av er finns även en isvak att tillgå. Genom en glasdörr når ni vår varma lågvattensbassäng som är asiatiskt inspirerad med en mjuk underström placerad framför en öppen brasa.

Utanför har vi fyra stycken uppvärmda källor, två på varsin sida om det stora poolhuset. Också utomhus, med en egen gångväg ner till havet, hittar ni vår härliga torrbastu med en otrolig utsikt mot de böljande vågorna nedanför. Ni kommer här känna en distinkt doft av pepparmynta som har en väldigt uppiggande effekt på kroppen.

Det lite ljusare, Seaview, har en otrolig utsikt över Östersjön medan ni i Lido njuter av den stora eldstaden med sprakande brasa som blickfång. På bekvämt avstånd, i vår Lido lounge bar, köper ni dricka mellan klockan 11:00 och 20:00 och på nedervåningen vid receptionen har vi fokus på spel och glädje, varför inte ta med något dricka från baren?

Våra öppettider

08:00 – 00:00 alla dagar

Observera att det kan förekomma mindre renoveringar på vår pool club under din vistelse. Detta för att vi ständigt jobbar på att göra miljön ännu mysigare och bättre för våra gäster! Detta är dock inget som kommer att påverka helhetsupplevelsen.

Vi har även slottider för allas bästa nu under rådande omständigheter.

Som dagspagäst har du även tillgång till vårt fina gym och de träningspass som erbjuds under dagspats aktuella tider. Som hotellgäst har ni tillgång till alla pass oavsett tid under er vistelse. Observera att dessa behöver förbokas!

Så vad väntar ni på?

Vi ser fram emot att få hälsa er välkomna!

Spareceptionen är öppen alla dagar i veckan mellan 08.00 – 17.30.


Vid behandlingsförfrågningar vänligen titta in på vår sida HÄR. Vid behandling i samband med övernattning ber vi Er att alltid ange bokningsnummer, det namn hotellbokningen är gjord i samt ditt namn och mobilnummer.

Er inbokade tid för behandling är bekräftad och bindande från det att ni får en separat bokningsbekräftelse av oss. Avbokningar senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras fullt. Observera att mailkonversationer eller ifyllandet av formuläret nedan med önskemål om tider inte innebär en automatisk bekräftelse. Vi försöker alltid tillgodose era önskemål i den mån vi kan. Med god framförhållning ökar chansen att få behandlingar samtidigt samt just den behandling eller massage man tänkt sig.

För er som bor hos oss finner ni era badrockar och tofflor på rummet när ni checkat in. Handdukar får ni nere hos oss i Lido. Vänligen anmäl hos oss i Lido vid dagspa och behandling, gärna 15 minuter före din behandling. I din bokningsbekräftelse står det när du har tillgång till Lido.

Varmt välkomna!