SUMMER DAY SPA

SUMMER DAY SPA

Summer Day Spa 13:00-17:00 alla dagar, 695 kr per person.

Summer Evening Spa 18:00-23:00 alla dagar, 495 kr per person.

Gäller under sommarsäsongen 29/6 – 5/8

Oavsett vilket dagspa ni önskar ingår alltid tillgång till pooler, jacuzzi, ång- och torrbastu, lågvattensbassäng, kallbad samt vår relax. Självklart får ni alltid låna en badrock, ett par tofflor och handduk när ni kommer för att mysa hos oss.

Alla våra dag- och kvällsspa är, i mån av plats och ska därför alltid bokas i förväg. Vänligen observera också att vi har en 16 års gräns på vårt SPA, detta gäller även vid utomhuspoolen. Endast våra övernattande hotellgäster med barn har tillträde till utomhuspoolen.

Bokar du din behandling i samband med, och inom tiderna för din dagspabokning erbjuder vi 20% rabatt på behandlingen.

Har ni frågor eller funderingar, skicka oss ett mail på spa@ysb.se eller ring oss på 0411-136 33.

Önskar ni prova på någon av våra aktiviteter? Glöm inte att även boka in detta så ni är garanterade en plats. Har ni några frågor kring våra aktiviteter eller önskar boka platser, skicka oss ett mail på traning@ysb.se eller ring oss på 0411-136 33.

 

S_MG_0952_

Bokningsförfrågan: behandlingar

Vid behandlingsförfrågningar vänligen använd formuläret nedan. Vid behandling i samband med övernattning ber vi Er att alltid ange bokningsnummer, det namn hotellbokningen är gjord i samt ditt namn och mobilnummer.

Er inbokade tid för behandling är bekräftad och bindande från det att ni får en separat bokningsbekräftelse av oss. Avbokningar senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras fullt. Observera att mailkonversationer eller ifyllandet av formuläret nedan med önskemål om tider inte innebär en automatisk bekräftelse. Vi försöker alltid tillgodose era önskemål i den mån vi kan. Med god framförhållning ökar chansen att få behandlingar samtidigt samt just den behandling eller massage man tänkt sig.

Varmt välkomna!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

vila_bw_high[1]