The Creek SPA Experience Dagspa

The Creek SPA Experience

Tänk dig två timmar av komplett avkoppling i en miljö inspirerad av en tropisk regnskog där de fyra grundelementen luft, eld, jord och vatten fått en självklar plats. Du lämnar vardagen utanför och stiger in i stillhet och lugn.
Direkt när du kliver in möts du av en dimridå medan du sakta smyger fram genom vattnet. När värmen omslutit din kropp är det dags att påbörja äventyret och du börjar genom att låta dina trötta fötter stå i fokus för en stund. Salt ifrån döda havet mjukar upp dina fötter samtidigt som du applicerar en uppfriskande ansiktsmask.

Nu är du redo att ta dig an våra olika basturitualer! Värme blandas med kyla med en återfuktande och uppiggande effekt. I vår något förenklade version av en turkisk Hamam tvålar och skrubbar du din kropp på varma stenbänkar. Du känner dig ren och helt avslappnad. I vår Rasul är det sedan dags för en inpackning med en speciell mineralrik marockansk lera som i kontakt med ånga maximerar kroppens upptagningsförmåga och när du låtit leran stelna är det så dags för en varm dusch. Du avslutar din sparitual med en återfuktande, ekologisk jojobaolja som du sedan låter torka i vår varma luftsluss.

The Creek Experience är en jordenruntresa – med olika spa- och basturitualer som inspiration. Du färdas i en grupp om max sex personer. Våra fantastiska värdar agerar kompasser och guidar dig hela vägen – medan du utför de olika ritualerna på dig själv eller, med fördel, på ditt utvalda sällskap! För detta är absolut en upplevelse att dela; antingen med din andra hälft eller varför inte med bästa vännen eller kollegan?

Pris per person 695 kr.
Det enda ni behöver ha med er i bagaget är badkläder. Resten ordnar vi med

*Önskar ni komma och uppleva endast The Creek Experience ingår det inte tillgång till övrig Spaavdelning. Tänk på att boka in er i god tid innan ankomst eller önskat datum. Platserna bokas upp snabbt; särskilt under helgerna.

Kontakta oss för bokning av behandling / SPA-upplevelse
E-mail: spa@ysb.se
Telefon: 0411-136 33

Välkommen till oss vid havet

 


 

spa_2014_creek5

 

spa_2014_creek2